top of page

Godt samarbeid med Coop Prix!

Hos Coop Prix Tranberg er Gro Slåttsveen Engen butikksjef.

Vi i Aft (arbeid forberedende trening) hos ATS Gjøvik/ Toten er så heldig å kunne benytte oss av Gro sin kunnskap om butikkfaget. Hun er butikksjef hos Coop Prix Tranberg.

I løpet av et år har vi hatt flere unge voksne som kunne tenke seg å jobbe innenfor varehandel. Dette kan være for å få et fagbrev, eller ha en ekstrajobb ved siden av skolegang. Noen skal også lære seg om arbeidslivets krav og hva som forventes i jobbsituasjoner.

Dersom vi har en deltakere som ønsker seg ut for å lære om butikk faget, sier Gro aldri nei.

Her får de muligheten til å vise hva de kan, de blir veiledet i butikken av et hyggelig personale for å lykkes i jobben. Er du flink og har det som skal til for å arbeide i butikken, er hun positiv til å få med flere på laget.

Når hun blir spurt om hvorfor hun er så positiv til å gi mennesker en sjanse, kan hun fortelle at hun i mange år har jobbet med ungdom i forbindelse med Røde Kors. Her har hun sett at ungdommer er forskjellig, og at alle bør bli gitt mulighet til å vise hva de kan.

Hun er ikke så opptatt av gode karakterer. For henne er det personlig egnethet som er det viktigste. Har du det hun er ute etter kan det bli lønnet jobb av det.

På spørsmål om hvorfor hun er så positiv i møte med oss og et samarbeid, er det fordi hun opplever samarbeidet som veldig godt, og påpeker at veilederne fra ATS er flinke til å følge opp og har en god dialog gjennom hele praksisløpet.

Vi er veldig fornøyde og stolte av å ha en arbeidsgivere som ønsker å gi mennesker en mulighet til å delta aktivt i arbeidslivet samt tar sitt samfunnsansvar på alvor.

コメント


bottom of page